Hopp til innholdet

OSLO OPEN kunstvandring

Lurer du på hvordan det ser ut inne på kunstneres arbeidsplass? Besøk rommene hvor kunsten blir laget, før den vises på gallerier og museer – sammen med David Stenmark. Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte mellom 13 og 19 år!

Lørdag 22. april 

1. gruppe 12:00 – 14:30 

2. gruppe 15:30 – 18:00

Alder: 13 – 19 år 

Ulike lokasjoner i Oslo 

Påmelding på e-post til: davidstenmarck@gmail.com

Portrett av David-Stenmarck. Fotograf: Anne Andersen

Oslo Open er en atelierfestival, hvor byens kunstnere åpner sine atelierer for publikum. Atelieret er kunstnernes daglige arbeidssted, et myteomspunnet og ellers lukket rom i utallige varianter. Oslo Open gir et blikk bak fasaden og inn i prosessen som ligger bak det ferdige kunstverket. 

Kunstner David Stenmarck tar med deltakerne på en besøksrunde til utvalgte kunstnere, forteller om hvorfor han har valgt akkurat disse og kanskje har han også noen spennende oppgaver på lur! Vandringen har plass til 8 deltakere pr gruppe og har åpen påmelding – også for barn og unge som ikke er elever ved kulturskolen. Oppmøtested avtales direkte med påmeldte deltakere.

Hjemmeside kunstner: https://www.davidstenmarck.no – og for mer informasjon om Oslo Open se deres hjemmeside: https://osloopen.no/