Hopp til innholdet

Riso-verksted på F15

Tidligere i vår gjennomførte kunstner Jessica Williams verksted i risografi på Henie Onstad Kunstsenter for elever ved kulturskoler i Asker og Bærum. Lørdag 23. april flytter hun inn i verkstedet til Galleri F15 på Jeløya! Det er totalt 16 ledige plasser, fordelt på to grupper. Påmelding for elever ved kulturskolene Enebakk, Frogn, Nesodden, Nordre Follo, Vestby og Ås – innen 8. april.

Verkstedet holdes i de flotte lokalene til Galleri F15

I løpet av 2,5 timer vil elevene få en innføring i hva risografi er og hvordan denne teknikken kan benyttes til selvpublisering. Kunstner og elever finner et tema sammen og lager plakater som settes sammen til en kunstnerbok. Alle får med seg en kopi av kunstnerboken hjem.

Jessica har besøkt flere av kulturskolene tidligere, hvor elevene fikk lære om og lage egne fanziner. På dette verkstedet får elevene trykke på risograf, som er en sjelden mulighet!

Elevarbeider fra Riso-verksted på Henie Onstad Kunstsenter

Til foreldre som kjører kan vi tilby gratis inngang på F15’s utstilling med Edvard Munch denne dagen! Det finnes også en café tilknyttet galleriet, i tillegg til flotte turmuligheter i området. Det finnes flere ruter til turforslag her. Mer informasjon om utstillingen finner du på Galleri F15s hjemmesider.

Ved påmelding skriv navn og alder på eleven, samt hvilken kulturskole de tilhører. I tillegg navn og kontaktinformasjon til en av elevens foreldre (for elever under 18 år). Det må gis beskjed dersom eleven ikke kan delta. Påmelding innen 8.april, til leder UngKunst ved Hedda R. Amundsen på e-post: HeddaRoterud.Amundsen(att)as.kommune.no